Despre noi

ARTIZANA FACTORY  este una din întreprinderile de frunte ale industriei prelucrătoare de blănuri din Republica Moldova.
De la un mic atelier casnic până la un complex multifuncțional de prelucrare și coasere  a articolelor  din blănuri au trecut deja 100 de ani. Strategia noastră principală constă în combinarea experienței de muncă de mulți ani cu tehnologiile contemporane și tendința de a îmbunătăți mereu calitatea producției noastre.  Colaborarea cu companiile italiene, cât și utilizarea tehnologiilor din străinătate permit o concurență activă în domeniul nostru. Cea mai mai mare parte a articolelor noastre  sunt unice pe piața moldovenească.

Proprietarii companiei, care activează în acest domeniu deja de cinci generații, atrag o atenție deosebită calității materiei prime achiziționate, dar și comunicării directe cu consumatorii și personal iau parte la expoziții.

О direcție prioritară  și vastă a companiei  este producerea articolelor din blană de oaie. Se utilizează materie primă doar de calitate superioară, achiziționată în așa țări ca Australia,  Uruguay, România, Moldova.
Pentru asigurarea unei calități înalte a articolelor noastre  folosim substanțe contemporane, ecologice și inofensive.
Până nu demult, compania exporta articolele sale în Italia și Rusia. 
În scopul lărgirii sortimentului, în anul 2009 a fost creată o nouă direcție a producerii – secția de croitorie. Datorită acestui lucru, compania produce variate articole din blănuri:

- covoare;
- ciupici;
- rucsacuri;
- veste;
- genți;
- căciuli;
- diverse accesorii de blană.

În fiecare sezon sortimentul nostru s-a completat cu modele noi, moderne, ce ne-a permis să deschidem  o rețea de magazine proprii.  
Lucrătorii profesioniști ai fabricii: pictorii, designerii, constructorii și cusătoresele  urmăresc atent tendințele contemporane pentru a-i uimi și a-i bucura a câta oară pe consumatorii săi.

img
Producătorul principal în domeniul de blănuri din țară
img
Muncitori de înaltă calificare, ce activează peste 15 ani
img
Utilizarea tehnologiilor moderne
img
O rețea de magazine proprii
img
Materia primă doar de calitate superioară din Uruguay, România, Moldova
img
Suprafața totală a producerii constituie mai mult de 3000 m2